afbeelding banner

25 jaar heb ik de vlinders fotografisch gevolgd. Daardoor heb ik uitzonderlijk veel beeldmateriaal waaruit ik verschillende presentaties heb kunnen maken.


Van al deze foto's en films heb ik een lezing gemaakt van ongeveer 2uur incl. pauze. Presenteer dan deze op een groot scherm. Ook heb ik wat los materiaal bij van de vlinders, zoals eitjes, cocons, poppen en soms ook levende rupsjes. Tevens verzorg ik via het grote scherm stap voor stap het vouwen(origami) van een mooie vlinder. De zelf gevouwen vlinder mag uiteraard mee naar huis worden genomen.


Kortom, ik kan jong en oud heel veel laten zien en vertellen over de vlinders die bij ons in Nederland voorkomen.

Ter verduidelijking over mijn werk, zie ook op Youtube onder de naam "Jos Mensen". De presentatie over de vlinders geef ik met een professionele beamer en spreek live voor de groep.


Ik zorg zelf voor alles, laptop, beamer, scherm en geluid. Wilt u een presentatie over de vlinders organiseren? De kosten van een presentatie zijn € 60,- Tevens reken ik € 0,25 per gereden kilometer vanaf Etten-Leur.


afbeeldingen Klik op de vlinder, je zie dan twee flimpjes over vlinder vouwen en schilderen


Mijn andere presentatie/workshop is "Iedereen kan een vlinder schilderen"


Ja, met mijn presentatie/workshop kan iedereen een vlinder aquarelleren. Speciaal voor ieder die niet kan schilderen, aquarelleren of tekenen en toch graag dat eens wil proberen. Heb ik een workshop ontwikkeld waar iedereen aan kan meedoen.


Via een groot scherm laat ik stap voor stap de werkwijze zien om een vlinder te aquarelleren. In twee uur, kan iedereen de vlinder schilderen. Samen doen we dat stap voor stap en wachten tot iedereen klaar is, voordat we verder gaan. Ik loop in de zaal rond en help waar het nodig is. Je hebt niets nodig, ik breng zelf alles mee zoals een al getekende vlinder op aquarelpapier, verf, penselen enz.Na afloop kan iedereen zijn eigen aquarel mee naar huis nemen.


Deze presentatie/workshop duurt ongeveer 2 uur en tusendoor een kleine pauze. Kosten per deelnemer € 7,- minimaal 10 deelnemers. De kosten zijn voor: verf, aquarelpapier, gebuik penselen enz. Tevens reken ik € 0,25 per gereden kilometer vanaf Etten-Leur. De presentatie die ik geef kan in de morgen of in de middag of avond.


Voor meer informatie gebruikt u het contactformulier.

Bij voorbaat dank


afbeeldingen

Copyright © Jos Mensen 2019